DANZA DE ENGAÑOS: LA MAGIA DE LA DUALIDAD

Danza de engaños s’endinsa en el regne de la il·lusió, presentant un concepte captivador que intriga la ment. Dos individus es situen davant d’un mirall i la seva mirada experimenta una peculiar sensació d’impotència. La convergència dels seus reflexes dona lloc a una fascinant composició abstracta que recull l’essència del concepte de la proposta.

Imagineu l’escena: una persona darrere dels panells d’espill i una altra al davant. Quan les seves mirades es troben, les seves imatges es fonen desdibuixant les seves identitats. El mirall, amb bandes reflectants i buits, amplifica l’encant d’aquesta experiència única.

Aquest disseny, per tant, permet que dos individus es mirin simultàniament a l’espill, fonent-se en una sola identitat. Aquesta proposta encarna l’essència de la investigació dels autors en la qual regna la il·lusió.

OUT Architecture

ELS AUTORS

OUT Architecture (Office for Usable Thinking) és un estudi creatiu format per dos joves arquitectes italians: Francesco Nardacci i Alessandro Minotti.

Han treballat en diferents àmbits, des del disseny conceptual estratègic fins als detalls tècnics, sempre buscant solucions creatives per a les necessitats actuals, convertint la recerca intensa i l’anàlisi de qüestions pràctiques i teòriques en les forces impulsores del disseny. La importància de la seva recerca apunta a un enfocament interescalar i multidisciplinari, coherent amb els principis de l’entorn espacial i social, la tradició local i la sostenibilitat econòmica en relació amb l’estètica i els aspectes funcionals. Han realitzat activitats de recerca a Espanya, França, Iran i Alemanya, i han treballat en estudis internacionals com OMA, Mad Architects, Mecanoo i ACPV Architects.