CINTA

Com un mantell de cintes etèries que dansen els capricis del vent, la il·lusió també marca el camí, un recorregut d’energia amb canvis de guió; una transició d’etapes i d’espais que es dilaten i es contrauen on els somnis prenen forma, i amb esperança, anhelen un moment d’eufòria desbordant. Un cim, com un miratge, on per un instant recordes la felicitat i la puresa, aquell sentiment que et retorna a la fascinació de la infantesa i et fa volar cap a un món desconegut que de sobte et reclama. Un segon de vida que val or, una cinta que t’il·lumina i t’engresca a emprendre un nou camí; un nou horitzó que té la màgia de crear allò que encara no existeix.

Anna Fontellas, Elisenda Rosàs i Ferran Tiñena

ELS AUTORS

Anna Fontellas és arquitecta, especialitzada en el desenvolupament de projectes d’arquitectura hospitalària, així com en la remodelació d’espais en desús, donant valor a la història d’aquests i prenent consciència sobre la relació directa entre l’arquitectura, les emocions i la salut.

Elisenda Rosàs és arquitecta amb despatx propi, professora de projectes a l’Escola d’Arquitectura de Reus, membre del grup de recerca ACPA de la UB i està especialitzada en intervencions de restauració del patrimoni arquitectònic i del paisatge.

Ferran Tiñena és arquitecte i cofundador de NUA arquitectures, professor a l’Escola d’Arquitectura de Reus i investigador en urbanisme patrimonial al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori (DUOT) de la UPC. Aborda l’arquitectura a diferents escales mitjançant estratègies sensibles a la memòria dels llocs i al medi, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones.