Sky-Lines

El projecte pretén modificar la visió espacial del pati del Palau de Sant Jordi i Sant Domènec i que els visitants en siguin partícips. Amb la voluntat de no colonitzar aquest espai d’una forma massiva, uns prismes de línies de colors connecten la circulació per als vianants visitants amb el cel obert de la ciutat de Tortosa i, adaptant-se a les proporcions de la dimensió del pati, creen una trama de volums que s’ajusten a la composició d’arcs de les façanes.

De dia els colors són presents per si mateixos i, en entrar, aquestes línies delimiten la visió del cel. A la nit, però, aquest passa a ser una amalgama de colors que il·luminen l’entorn del pati del Palau de Sant Jordi i Sant Domènech, on l’usuari pot entrar en aquest nou món de llum i colors.

Eloi Camacho, Ivan Fernández i Toni Ferré

ELS AUTORS

“Sky-Lines” és la proposta presentada per Eloi Camacho, Ivan Fernández i Toni Ferré, tots tres de les terres de Tarragona.

Eloi Camacho (3loi) és Tècnic Superior en Construccions Metàl·liques i titulat en Rehabilitació i Disseny d’Interiors. Actualment, està estudiant arquitectura a la Universitat Ramon Llull i treballa al departament tècnic de l’empresa “Manser, arquitectura del metall”.

Ivan Fernández (1van) és arquitecte llicenciat per l’ETSAB l’any 2015 i també és titulat en Disseny d’Interiors. En l’actualitat, treballa a l’àrea del disseny i desenvolupament de projectes per a l’empresa “Lappset” com a coordinador de concursos nacionals i internacionals. Compta a més, entre els seus estudis, amb cursos de fotografia especialitzada en arquitectura.

Toni Ferré (7oni) és estudiant d’arquitectura a la Universitat Ramon Llull. És col·laborador en diferents estudis d’arquitectura dins de l’àrea de projectes i urbanisme i, en aquests moments, està realitzant el Projecte Final de Carrera. També és titulat pel Conservatori de Música de Tarragona i exerceix com a músic i professor. En aquest camp, destaca per ser membre i fundador del projecte audiovisual “Original, diseño-audio-visual”.

3.17ARQ, les sigles numèriques que conformen les inicials dels seus respectius noms, és el nom de l’equip que es comença a conformar l’any 2007 en iniciar la carrera d’arquitectura a la mateixa universitat i al descobrir que comparteixen les mateixes inquietuds. Aquest fet els porta a elaborar diferents propostes i a presentar-se a diversos concursos, tot aportant idees en què l’art, la música i la fotografia complementen el seu vessant arquitectònic.