IL·LUDOSCOPIS

Quan tenim un calidoscopi a les mans és inevitable no observar-lo per dins. La llum, els colors i el joc de miralls creen un efecte màgic que ens emociona i ens desperta la curiositat.

Amb Il·ludoscopis et fas petit o petita per experimentar amb les il·lusions òptiques d’uns calidoscopis gegants i els reflexes d’uns ‘para-sols’ translúcids que, amb la llum del sol, tenyeixen l’espai de colors creant un conjunt harmònic.

L’objectiu principal per a la producció de l’obra va ser generar el mínim impacte ambiental possible. Per aquest motiu, la fusta utilitzada és recuperada, bàsicament de palets, i el material translúcid és Reolivar Aire, un biomaterial 100% biodegradable i circular, creat per Naifactory Lab, especialistes en ecodisseny i solucions sostenibles. La seva col·laboració i implicació ha estat imprescindible.

Laia Pellicer i Raquel Sarrà

ELS AUTORS

Laia Pellicer i Raquel Sarrà són dissenyadores d’espais efímers.

Les uneix la passió pel disseny i la creativitat en tots els àmbits, i tenen una mirada compartida a l’hora d’enfocar els diferents projectes. Creuen que formar equip sempre és enriquidor i per això aposten per sumar esforços i treballar conjuntament a través de col·laboracions.

Els agrada tenir cura dels petits detalls i donar el màxim d’elles mateixes per aconseguir superar les expectatives de cada projecte.
www.labrida.cat