VUIT CASCADES

Curiositat és recórrer a la recerca d’allò no imaginat. És fluir a través d’allò quotidià. ¿És potser voler canviar les coses tal com les coneixem ara?

Entenem que la curiositat és la necessitat constant de fluir per allò desconegut, que s’associa a un element viu, incessant i intrèpid, a un riu imparable. El Passatge Franquet es converteix en un element dinàmic que flueix entre dos carrers. En seguir el seu cabal, observem vuit cascades majestuoses que cauen al llarg del seu recorregut i flueixen a través d’aquest. Per tant, el Passatge Franquet és ara un espai que podem sentir i recórrer des del seu accés.

“VUIT CASCADES” és una intervenció efímera tèxtil que busca la integració de tot l’espai i la revitalització de l’àrea central del passatge.

Luis Albino

ELS AUTORS

Luis Albino, de nacionalitat peruana, és graduat per l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Continental del Perú. El 2019, va fundar Eletres Studio, un espai dedicat a l’experimentació constant en l’espai públic i a la realització de projectes arquitectònics efímers. Ha estat finalista en diversos concursos i certàmens, de diferents països, especialitzats en el disseny d’espais temporals.