Llençols de passió

La representació de l’amor desitjat i passional entre dos amants. La tensió de dos cossos entrellaçats dansant al mateix ritme. Uns llençols en moviment que trenquen el silenci dels amants.

Dos elements per separat que s’uneixen i s’abracen fruit de la passió. La passió representada amb dos cossos, junts però distants, que s’entrellacen per unir-se en un de sol, representant la unió dels amants.

Anna Juncà Frigola, David Oliva Torras i Elisenda Planas Costa

ELS AUTORS

Anna Juncà Frigola és interiorista i fundadora d’Atelier4, estudi professional d’arquitectura d’interiors ubicat a Banyoles, especialitzat en la projecció i direcció d’obres de disseny d’interiors, projectes d’aparadorisme i d’arquitectura efímera.

David Oliva Torras i Elisenda Planas Costa són arquitectes i socis fundadors de SP25 Arquitectura, despatx situat a Vic, especialitzat en el camp de la gestió i desenvolupament de projectes d’arquitectura, disseny expositiu i d’instal·lacions efímeres, així com en serveis de disseny d’interiors i mediació en processos participatius. Paral·lelament a l’activitat tècnica, van crear Estudi KRAFT, un espai formatiu de tallers infantils relacionats principalment amb el món de l’arquitectura, l’urbanisme i la construcció, en el qual es posa especial èmfasi en el procés creatiu i de projecció.

Atelier4 i SP25 Arquitectura són col·laboradors habituals, especialment en el camp de les intervencions efímeres, àmbit en el qual han rebut nombroses distincions.