La passió

El concepte de “passió” generalment s’associa al color vermell. No obstant això, la passió és una mescla de sensacions i no es redueix únicament a un sentiment, no es redueix a un color. En aquesta intervenció no apareix només el roig, sinó que altres colors agafen embranzida i es converteixen, també, en protagonistes.

Les ombres i les reflexions que genera l’obra van canviant al llarg del dia, cosa que ens recorda que la passió no es viu sempre de la mateixa manera. La forma que adquireix la intervenció representa l’eufòria; una explosió de colors i de sentiments que apareix quan s’experimenta la passió, sigui del tipus que sigui.

Maria Sayós Bigas

Pati del Convent de Sant Joan de Jerusalem
2019

ELS AUTORS

Maria Sayós Bigas és estudiant de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus. Ha creat diversos projectes d’intervencions efímeres i d’escenografies, entre altres. La seva passió es centra a crear arquitectura efímera acompanyada del disseny gràfic. Considera que un projecte ha de trobar solucions i adaptar-se als canvis socials i culturals de la ciutadania.

Vol explicar a la societat que aquest tipus d’arquitectura és necessària i que implica diferents elements: eines visuals, conceptes artístics, projectes arquitectònics… Persegueix obtenir resultats atrevits, diferents i vius, sent inconformista i, a la vegada, meticulosa.