Invasió

Sentir com la vida agafa cos, es fa consistent i es va modelant per adoptar formes imprevisibles; té un camí que no és ni pla, ni continu, ni fàcil. Més aviat el recorrem amb alts i baixos, el viatgem de manera delirant i aprofitem les travessies, convertint-les en oportunitats, en lloc de fer els itineraris sencers, de manera pausada i calmada.

Tot el que sentim en el “mentrestant” té nom i cognoms. Tots els sentiments que vivim els analitzem: els filtrem, suavitzem, matisem i passem pel tamís personal. Els fem grans i es fan grans a dins nostre, ens envolten i envaeixen. I és que la intensitat d’aquest filtre és proporcional a la percepció que en tenim cadascú.

La instal·lació representa aquest camí tortuós i esperançador que es fa gran, intens i ens omple com a persones. S’apropia de l’espai i ens evoca a com el sentim i el fem nostre: el pati i el camí de la vida.

Organització A Cel Obert i alumnes de centres escolars de Tortosa

ELS AUTORS

Instal·lació dissenyada per l’organització del festival i realitzada amb la col·laboració d’alumnes del Col·legi Diocesà Sagrada Família, de l’Escola Cinta Curto, l’Escola El Temple, l’Escola de Ferreries, l’Escola la Mercè, l’Escola de Remolins, l’Escola de Sant Llàtzer, de l’Institut Cristòfol Despuig, l’Institut Dertosa, de l’Institut-Escola Daniel Mangrané i de l’Institut Les Planes