Bategant

Bategant,

tindrem la mida de totes les coses

només en dir-nos que ens seguim amant.

 

El cel del pati de Sant Jaume i Sant Maties batega. L’espai s’omple d’un vermell intens que divaga pel pati, tot apropant-se i allunyant-se de l’espectador al so d’unes majestuoses catenàries. El desig desperta a les alçades i als somnis. Es llença pels arcs del pati desbocat per una passió que avança sense frens. Es perd viatjant per les corbes i acaba rendit i derrotat als peus del plaer més terrenal.

Gisela Rovira i Aleix Salazar

ELS AUTORS

Gisela Rovira i Aleix Salazar són amics i estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i participen conjuntament en concursos d’idees i d’espais efímers.

La Gisela també és estudiant de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona. A més a més, va estar durant un any formant-se a The Oslo School of Architecture and Design a Noruega. Paral·lelament, ha col·laborat en diversos estudis com Batlle i Roig Arquitectes, RGN Arquitectes i a la Gerència d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.

L’Aleix va estar estudiant un any a la Scuola di Architettura Urbanistica Ingegneria delle Costruzioni del Politecnico di Milano a Itàlia. Va participar, també, al workshop internacional que RCR Arquitectes organitza a Olot. Durant els seus estudis ha col·laborat amb diversos despatxos com Cantallops Vicente, Pineda Arquitectes i Pàmpols Arquitecte.