ROT-OCTO

La instal·lació “ROT-OCTO” consisteix en l’articulació de l’espai mitjançant el moviment d’una estructura octogonal convertida en una dicotomia de plans verticals i horitzontals confluents entre si. Aquesta estructura ha estat dissenyada per traslladar a l’usuari a una atmosfera on tot és moviment: la pròpia estructura en si, conformada per arcs giratoris que porten en la seva naturalesa geomètrica el moviment; el missatge que aquesta amaga, que per arribar a descobrir-lo s’ha de fer una composició amb el desplaçament dels arcs, i la circulació que s’origina, ja que la instal·lació provoca que els usuaris hagin d’envoltar-la i amb això, moure’s.

Per tant, amb aquesta instal·lació s’aconsegueix la màxima expressió entre el moviment i l’ésser humà, a partir d’una mínima declaració arquitectònica. L’arquitectura és moviment, l’espai és moviment, SOM MOVIMENT.

María Ramos Nebot

ELS AUTORS

María Ramos Nebot és estudiant de Disseny d’Interiors a l’ESNE, Escuela Universitaria de Diseño, Innovación y Tecnología de Madrid. Ha complementat la seva formació amb una beca ERASMUS en el Politècnic de Milà, tot cursant el Grau d’Arquitectura de la Construcció.

Ha participat en diversos concursos com el Festival Des Architectures Vives a Montpeller, ha col·laborat en diferents projectes per a CASADECOR i també en la creació i desenvolupament d’un showroom de Reebok. Actualment, col·labora en l’estudi GARCIAGERMAN ARQUITECTOS a Madrid.