Laberint Blau Cel

La intervenció “Laberint Blau Cel” se situa al Pati del Palau Montagut i consisteix en una transformació temporal de l’espai, integrant-hi en aquest un laberint amb diferents camins alternatius que convida als visitants a recórrer l’interior que els porta a la sortida del mateix.

El laberint fa una reflexió sobre el temps en la qual el visitant hi participa activament tot formant-ne part de la mateixa instal·lació. “Laberint Blau Cel” simbolitza el procés transformador de l’experiència humana on el viatger constantment s’enfronta a la creació de si mateix.

Estem obligats a fer eleccions al llarg de tot el camí. Les moltes voltes que dona la vida, els canvis d’adreça, les transicions, projectar un futur… finalment cobren sentit en aquesta metàfora existencial del caminar per un laberint en cas de ser capaços de mantenir el rumb. No importen les anades i vingudes, el lluny que sembli que estigui tot; cada pas ens estarà apropant més a la meta. Per tant, podríem dir que SOM TEMPS.

Silvia Sanahuja

ELS AUTORS

Silvia Sanahuja, natural de Valls, és creadora d’espais amb una constant recerca de formació i desenvolupament creatiu. Realitza els estudis de Disseny a l’Escola d’Art de Reus on realitza els cicles formatius de Projecció i Direcció d’Obres de Decoració i d’Arquitectura Efímera.

Complementa la seva formació realitzant diferents especialitzacions relacionades amb el disseny d’espais com són els cursos d’Estilisme en Decoració a l’Escola de Decoració de Madrid, Aparadorisme i Marxandatge Visual a l’Escola de Tendències Mtplus de Barcelona i Escenografia Retail a Artidi de Barcelona.

Actualment, col·labora activament amb l’estudi de Disseny Multidisciplinari Cultura de Taller de Reus i forma part del col·lectiu, sense ànim de lucre, Sopes d’All que pretén recuperar la identitat d’espais oblidats de la ciutat a través d’Intervencions urbanes. També ha participat com a artista a Girona Temps de Flors i al concurs d’aparadors Barri en Flor, entre d’altres.