L’ombra del temps

La intervenció magnifica l’espai que conforma el pati, per ell mateix, sense pertorbar-lo. Remarcant l’instant seguint el rastre del temps amb les ombres projectades a l’interior del pati del Palau Episcopal, marcat pel repic de les campanes de la Catedral de Santa Maria a cada hora. Aquesta sinergia entre el Palau i la Catedral, a través de la petjada del sol i del so, permet dibuixar el temps amb el llenguatge de les ombres.

Josep Oriol Solé Vilàs i Ferran Margalef i Cortiada

ELS AUTORS

Josep Oriol Solé Vilàs, nascut l’any 1981 a Barcelona. Va estudiar a l’Escola Tècnica i Superior d’Arquitectura La Salle, URL de Barcelona. A través de l’escola Sert complementa la seva formació amb diferents postgraus de rehabilitació i paisatgisme. Arquitecte en exercici professional des del 2010 en els àmbits de l’edificació i urbanisme, ha realitzat diversos projectes en l’àmbit privat i públic i ha col·laborat amb altres despatxos d’arquitectura i enginyeria. L’any 2014 funda l’estudi Projectelab juntament amb dos companys on actualment desenvolupa la seva activitat professional.

Ferran Margalef i Cortiada (Tivissa, 1983) és arquitecte i arquitecte tècnic per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle de Barcelona. Compagina l’activitat professional i la docència amb el plaer de conrear oliveres, garrofers i vinya.