Matís de Cels

El projecte “Matís de Cels”, situat al pati del convent de La Puríssima, suggereix una immersió del visitant en un ambient d’experimentació del color blau. La idea va sorgir a partir de la comprensió de l’arquitectura del pati com a recinte d’introversió i, al mateix temps, una finestra per a la contemplació de la infinitud del cel. La instal·lació genera diverses finestres de llum per les quals cada persona mira el cel i té la seva interpretació subjectiva dels tons de blau visibles al llarg dels dies.

Víctor Viscor i Isabel Villares

Pati del Monestir de la Puríssima Concepció Victòria

2015

ELS AUTORS

“Matís de Cels” és la proposta presentada per Víctor Viscor de Barcelona i Isabel Villares de Sâo Paulo, Brasil.

Víctor Viscor està actualment acabant la carrera d’Arquitectura a La Salle. Ha obtingut el quart lloc en el concurs Edifici Guàrdia Urbana de Barcelona de BIM/SA (Barcelona d’Infraestructures Municipals) i ha treballat, entre d’altres, amb Mesura Estudi, Terradas Arquitectes i RCR Arquitectes. Actualment, col·labora amb el despatx Sergi Serra & Marta Adroer.

Isabel Villares és llicenciada en Arquitectura i Urbanisme per l’Escola da Cidade (Sâo Paulo, Brasil) i recentment amb estudis de Disseny d’Espais Efímers a ELISAVA. En el seu recorregut professional destaca la seva col·laboració amb projectes i muntatges d’il·luminació escènica per a museus i espais culturals de Sâo Paulo, així com la 31a Biennal d’Art l’any 2014. Actualment, treballa de freelance realitzant projectes d’arquitectura i disseny.