Tot és aigua

“Tot és aigua” és una intervenció que es contraposa al seu entorn, el propi pati. Un salt d’aigua que emana del propi edifici donant-li vida, moviment i lleugeresa. Però també es contraposa a ella mateixa, ja que la base és un toll d’aigua física i el salt és d’aigua virtual, una projecció de vídeo. La base d’aigua és alhora un mirall on es reflecteix l’edifici.

La intervenció es complementa amb unes accions d’una ballarina, una soprano i àudio digital. Una performance, dins la pròpia instal·lació, que girarà entorn a la inertitut i la vida. La veu de la soprano situada a dalt el salt d’aigua dona pas a la ballarina que surt al toll.

 

Col·laboradors:

Joan Bagés i Rubi (artista sonor)

Cecília Aymí López (soprano)

Jaume Martínez (visuals)

Mireia Andreu

ELS AUTORS

Mireia Andreu és l’autora del projecte “Tot és aigua”. Aquesta tortosina cursa els seus estudis de direcció escènica i dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Coneix a Rodrigo García de La Carníceria Teatro i comença la seva col·laboració com a ajudant de direcció durant 6 anys, realitzant diferents produccions per tota Europa. Entre altres premis, guanyen a Itàlia el reconegut Ubu de teatre. A partir de l’any 2006, engega el projecte de videocreació woh amb el qual ha participat en diferents festivals de tot el món.