De la Terra al Cel

La composició de la instal·lació per al Festival A Cel Obert sorgeix de la fusió de dues escales. L’escala territorial de l’Ebre, a través de l’abstracció de la gamma i la geometria de l’entorn, amb l’escala més concreta del lloc on s’emplaça: la naturalesa mateixa del pati de Sant Joan.

Porta Tortosa a l’interior del claustre. La Tortosa paisatge. Ocres, granes, marrons presents en el cicle de maduració dels cultius de l’Ebre. Plantacions que texturitzen la terra, que tramen el territori i, en definitiva, en defineixen la seva identitat.

Xavier Isart, Maria Domínguez i Laura Veciana

Pati del Convent de Sant Joan de Jerusalem
2014

ELS AUTORS

El gironí Xavier Isart i les barcelonines Maria Domínguez i Laura Veciana són els joves autors del projecte “De la Terra al Cel”.

Maria Domínguez, actualment, està realitzant el PFC d’arquitectura a l’ETSAB. L’any 2012, va realitzar les pràctiques a l’Agence Boidot-Robin de París i, actualment, col·labora al despatx de l’arquitecte Daniel Mòdol.

Xavier Isart és llicenciat en Arquitectura per l’ETSAB i, actualment, és col·laborador al despatx del prestigiós arquitecte Josep Llinàs.

Laura Veciana és llicenciada en direcció d’art per ESCAC i en el seu recorregut professional cal destacar la seva col·laboració realitzant videoclips, llargmetratges i publicitat en productores tan reconegudes com Escac Films, Canadà o Oberon Cinematografica. El 2013, es trasllada a viure a Londres i col·labora amb Rattling Stick i Marie Lanna Studio. Actualment, treballa de freelance a Barcelona.