OCULUS

Oculus és un projecte experiencial que vol aplicar una nova ­òptica a l’espai, creant un joc divers en la percepció de les imatges; invers a la definició, invers a la nitidesa.

Aquesta intervenció crea una sèrie de distorsions que generen noves òptiques espacials, perspectives impossibles i percepcions que enceten reflexions. Fora dels estereotips formals de l’objecte en si, Oculus és una modificació òptica; quelcom que rectifica la definició, la nitidesa, la perspectiva i, en definitiva, la percepció d’allò que es mira.

Per tant, és un artefacte òptic únic que apel·la a l’observació atenta, determinada per un enfocament i una motivació per entendre millor allò que s’està percebent.

ELS AUTORS

27Lletres és un equip multidisciplinari que treballa en la creativitat aplicada al branding espacial i efímer; generen experiències i projectes memorables a través de l’emoció i ajuden a marques inquietes a comunicar en espais efímers o permanents. Acompanyen els seus clients en tot el procés creatiu i cuiden la producció de l’obra fins a l’últim detall.

La seva vessant artística els esperona a ser inquiets, a investigar i a experimentar conceptes, estratègies i processos innovadors que apliquen als seus projectes. A més, la sostenibilitat és present en la seva manera de fer i per això, condueixen les propostes cap a accions més conscients i circulars.