UP TO DOWN

Una intervenció protagonitzada per tu i per l’entorn.
Alguna vegada has pensat en el ritme frenètic que portem? T’has parat a observar el ritme de la ciutat, dels vianants o dels cotxes? Algun cop t’has estirat al mig de la natura per veure a quina velocitat passen els núvols per sobre nostre? I per observar els últims moments del capvespre, abans de marxar l’últim raig de sol?
Up to down és una instal·lació creada per a pensar i descobrir el ritme que porta tot allò que ens envolta, les persones que hi passen caminant, el canvi de llum segons l’hora del dia, la vida que fan els veïns al balcó o, per exemple, les activitats que tenen lloc als dos carrers perpendiculars al passatge. És un espai dissenyat per a interactuar amb el ritme biològic de cadascú envers l’espai on es troba aquesta intervenció.
Has fet mai l’exercici d’observar detingudament tot el que està passant en un moment concret i a quin ritme ho fa? És un ritme pausat? És un ritme frenètic?
I tu, a quin ritme vas?

ExtrapolarStudio

ELS AUTORS

ExtrapolarStudio és un estudi format per dues apassionades de l’art: Lluna Castellón i Vanessa Alcalà. Van cursar Arquitectura Efímera i Interiorisme a l’Escola d’Art i Disseny de Reus i, des que van acabar, no han parat de treballar d’allò que els agrada. Compten amb tres anys d’experiència com a autònomes i com a equip, fent treballs tant d’interiorisme com d’arquitectura efímera, entre els quals es troben diversos videoclips, esdeveniments institucionals, escenografies del TEDx Tarragona i reformes a particulars.