A TEMPO

A tempo és un homenatge al metrònom, un aparell que serveix per marcar ritmes de forma regular a través de pulsacions auditives, visuals o tàctils.

A nivell musical, és una eina que ha aixecat moltes controvèrsies, ja que molts músics pensen i argumenten que la seva rigidesa fa que la música tingui poc caràcter propi. És per això, que les autores l’agafen com a imatge de reflexió i per crear un paral·lelisme amb els nostres ritmes de vida, a vegades frenètics, a vegades pausats, i les diverses opinions que es generen al seu voltant sobre si tenim o no ritmes de vida saludables.

Necessitem rutines i constància per sentir-nos en equilibri i en harmonia, però sovint també necessitem trencar el ritme per sentir-nos vives i, tot seguit, recuperar el ‘tempo’.

Laia Pellicer i Raquel Sarrà

ELS AUTORS

La Laia Pellicer i la Raquel Sarrà són dissenyadores d’espais efímers.

Les uneix la passió pel disseny i la creativitat en tots els àmbits, i tenen una mirada compartida a l’hora d’enfocar els diferents projectes. Creuen que formar equip sempre és enriquidor i per això aposten per sumar esforços i treballar conjuntament a través de col·laboracions.

Els agrada tenir cura dels petits detalls i donar el màxim d’elles mateixes per aconseguir superar les expectatives de cada projecte.