A LA CLARA NIT…

Art efímer a la plaça Sant Joan. Notes i acords esdevenen volums de sorra per representar un fragment de l’obra A la clara nit… de Felip Pedrell. S’ajunten els llenguatges artístics. Matèria abstracta, moltes mans per crear col·lectivament i per transitar entre els espais i silencis de la música.

Dorm al ras la creació…

Arenas Posibles

ELS AUTORS

Projecte ideat per L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa. Producció artística i tècnica a càrrec d’Arenas Posibles amb la col·laboració de joves, xiquetes i xiquets del Nucli Antic i el suport del Grup Esplai Blanquerna.

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa celebra enguany 70 anys de formació artística i dinamització cultural a peu de carrer, transformats en L’Escola per l’Art i la Cultura.

El 1988, Arenas Posibles va néixer fruit del somni dels escultors Sergi Ramírez i Montserrat Cuesta. Un somni que es transformaria en un projecte pioner de l’escultura de sorra, nacional i internacional, gràcies a la perseverança, la il·lusió i la inquietud per la millora contínua.

Arenas Posibles ha tingut molt a veure amb la professionalització de l’art de l’escultura de sorra, un art efímerament perdurable amb el qual han generat un gran interès artístic, publicitari i mediàtic per la seva capacitat de donar forma a qualsevol idea en qualsevol lloc.