EL VACÍO

Quan anomenem la paraula passió, molts pensaments, emocions i sentiments arriben a la nostra ment. Inspirant-se en aquesta idea i des d’allò més profund, el tema s’ha desenvolupat a través de la creació d’un espai que busca produir sensacions.

“EL VACÍO” és una instal·lació que ocupa el pati en la seva totalitat; cobreix tota la façana interna amb grans telons de color negre i el terra amb pedres negres i grises que generen so en ser trepitjades. Amb aquesta intervenció es pretén aïllar tot l’espai de la seva realitat, amb la finalitat de crear una experiència que desperti emocions.

L’espectador és el protagonista; és qui, en entrar, trenca el silenci, omple el buit i li dona vida. I és aquí on es creen les sensacions, emocions i pensaments únics, de la mateixa manera que els genera la passió.

François Arnawout Architecture

ELS AUTORS

L’estudi François Arnawout Architecture va ésser creat a París el 2015 i el 2016 a Barcelona, per François Arnawout, arquitecte per l’École Spéciale d’Architecture de París. Ha col·laborat com a director de projectes en despatxos d’arquitectura de renom internacional com Kengo Kuma al Japó i estudis com Odile Decq, Jean Paul Viguier i Jakob&MacFarlane a França.

Es defineix com un espai de creació i experimentació de l’arquitectura i les seves transversalitats, que considera que cada projecte és un pretext per a tornar a qüestionar, redefinit el programa d’un context urbà, social i humà. Està format per un equip multidisciplinari compost per arquitectes, enginyers i dissenyadors. L’estudi crea projectes de diferents tipologies i destina part del seu temps a la participació en concursos de disseny d’instal·lacions efímeres, aparadors i mobiliari, entre altres.

A més, l’equip està d’enhorabona, ja que va ser seleccionat per crear una obra per a La Forêt Monumentale, esdeveniment artístic i creatiu internacional, al cor del bosc de Rouen a França.