Túnel

La proposta pretén obrir una porta al passat, trobar una drecera al futur; viatjar en el temps. Tot i ser qüestions que se’ns escapen a tots de les mans i que fins ara hem considerat utopies només a l’abast de cineastes i escriptors, podem afirmar que tots i cadascun de nosaltres disposem d’un espai personal, íntim i infranquejable allà on només nosaltres podem entrar. Un espai on, amb la mirada perduda o els ulls tancats, ens podem imaginar en un altre lloc.

Podem tornar a la nostra infantesa en sentir una melodia que ens hi transporta; podem retrocedir fins a un altre moment en sentir una fragància que ens hi evoca, o podem imaginar-nos en un espai – temps totalment irreal i reflex de la nostra imaginació només de la mà d’una il·lusió que, de vegades, només coneixem nosaltres mateixos.

Aquest espai màgic, aquest espai tan immaterial i volàtil, es pot representar a partir d’un túnel, perquè en el fons, aquest espai és connector de dos punts. Un túnel del temps que ens porta ara i a nosaltres on volem estar, sigui un moment del passat o del futur.

Carles Juncà i Míriam Soler

ELS AUTORS

INTERIORS A2 ESTUDI el formen Carles Juncà i Míriam Soler, un estudi d’arquitectura i disseny dedicat al desenvolupament d’espais residencials i comercials ubicat a Olot des de l’any 2007. Carles Juncà s’introdueix en el món professional l’any 1998 i combina la tasca professional amb la tasca docent.

Míriam Soler obté el grau en arquitectura i també desenvolupa paral·lelament la tasca professional i docent. Com a components de l’estudi han desenvolupat obres de disseny arreu del país, algunes de les quals han estat seleccionades ens els premis d’arquitectura de les comarques gironines.