Floors

Els murs es construeixen i s’enderroquen. El terra persisteix. Es pot cobrir o excavar i sempre seguirà sent terra. És només en la seva pell on podem actuar. Javier de Riba ens proposa una confrontació delicada tot intervenint els paviments de les sis entrades dels patis d’A Cel Obert amb pols de guix, seguint patrons similars als de les rajoles hidràuliques. Les condiciones atmosfèriques i el trànsit dels vianants fan que el mosaic efímer es vagi esvaint fins a desaparèixer. En definitiva, aplicacions cosmètiques sobre els respectius terres que esdevenen caos i, per tant, temps que anirà esborrant el seu rastre lentament.

Javier de Riba

Entrades a diferents patis de Tortosa
2016

ELS AUTORS

Javier de Riba és un creatiu, artista i dissenyador català nascut a Barcelona. Ha treballat en diversos estudis i agències com a director d’art. Actualment forma part del col·lectiu artístic Reskate Arts & Crafts amb el qual desenvolupa projectes gràfics i comunicatius lligats a la sostenibilitat i al tracte humà.

La seva inquietud li porta a qüestionar el seu estil personal en cada projecte per posar-lo al servei de la comunicació. Per a ell, cada peça demana la seva pròpia estètica i s’aventura a provar noves tècniques i estils. Una lluita constant contra tics en favor de la versatilitat.