LA ILUSIÓN DE ESTAR EN UN DIBUJO

La il·lusió és ser capaç de veure la realitat amb els ulls d’un nen o una nena. Partint d’aquesta idea neix aquesta proposta. Dibuixar és una cosa que fem quan som infants i que amb el pas dels anys anem evitant, probablement per la por a ser jutjats. Però dibuixar, com a pràctica personal, no s’ha de mesurar en termes d’excel·lència, sinó com una forma d’expressar emocions. Però què passaria si fóssim dins d’aquesta emoció? Podria un dibuix fer-nos feliços i felices per una estona? Aquestes són les preguntes que llença a l’aire la intervenció.

L’autora transforma la imatge real del pati, jugant amb la percepció de la realitat tot creant la il·lusió d’estar dintre d’un espai dibuixat.

ELS AUTORS

G.Nivaria va començar la seva formació en Belles Arts a la Universitat de La Laguna (Santa Cruz de Tenerife) i a l’Accademia di Belle Arti Carrara (Itàlia). Després de graduar-se, va cursar el Màster en Edició d’Obra Gràfica a través del Gravat i la Serigrafia a l’ESAD Castelló. Actualment, continua la seva formació al programa de Doctorat en Art de la Universitat Politècnica de València. La seva investigació doctoral aborda l’estudi dels patrons de repetició com a mitjà per a generar imatges.

Ha participat en diverses exposicions i ha intervingut en festivals d’art públic, tant a Espanya com a l’estranger. Aquest any ha decidit formar-se en el sector de la curadoria, destacant la seva participació al seminari ON MEDIATION/10 Teoria i Pràctiques Curatorials en l’Art Global, dirigit pel grup d’investigació Art Globalization Interculturality de la Universitat de Barcelona.