Mar de vent

Ens trobem a les Terres de l’Ebre, terres de vent. Les creadores de la instal·lació han volgut aprofitar aquest motor natural per crear moviment visual i sonor, mitjançant una sèrie d’elements que ens transportaran a la infantesa.

*Aquesta instal·lació ha estat realitzada gràcies a la col·laboració amb l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus, dins dels estudis d’Arquitectura Efímera. Volem agrair també la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa que ens ha cedit el seu espai.

Anna Pons Àlvarez i Clara Vivas Bergua

Pati de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa
2018

ELS AUTORS

Anna Pons Àlvarez i la Clara Vivas Bergua són amigues i estudiants d’interiorisme de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus. Han realitzat diversos projectes efímers i han participat en conferències i festivals.

Tot i no haver pogut dur a terme a la realitat els seus projectes d’interiorisme, les idees i innovacions que aporten i la manera de barrejar els seus estils i criteris, creen un ambient de treball amable i uns resultats prometedors.