ACÚSTIC

La proposta “ACÚSTIC” sorgeix de la concepció de l’espai com a acte dinàmic, mutant i permeable, que afecta i qüestiona les nostres relacions personals i la nostra relació amb el context. Aquesta intervenció és una invitació al joc i a la interacció. Proposa una trobada on la coexistència, el reconeixement i l’acceptació dels altres, disparen el potencial creatiu en un acte col·lectiu.

Convida a endinsar-nos en un instrument musical gegant i, així, explorar un univers en canvi constant, fugaç, on cadascú construeix imatges sonores úniques, per crear un espai de goig, relaxació i d’ideació. S’haurà de posar el cos per tal de crear la música del moviment, única i efímera, producte de la col·laboració entre els participants i la seva interacció amb l’entorn.

Mitjançant un simple procés d’experimentació, “ACÚSTIC” proposa un marc on qüestionar la pròpia responsabilitat en l’acte col·lectiu.

Maria Gabriela Bondancia Robledo i Miguel Lorente Marín

ELS AUTORS

Maria Gabriela Bondancia Robledo, de Buenos Aires, és dissenyadora gràfica i d’espais expositius. Ha treballat tretze anys per a la Secretaría de Cultura del Gobierno de la Ciudad de Buenos Aires i per al Centro Cultural Recoleta en producció i disseny d’exposicions i disseny gràfic. A més a més, és il·lustradora i realitza publicacions en revistes de l’Argentina.

Miguel Lorente Marín, de Barcelona, és arquitecte i exerceix la professió en aquesta mateixa ciutat des de l’any 1995. Ha treballat com a coordinador de manteniment d’equipaments i espai públic a l’Ajuntament de Barcelona i en l’elaboració del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg de la ciutat de Barcelona.

Actualment, treballen produint i dissenyant intervencions, muntatges i mostres a Barcelona, Girona i Buenos Aires.