Plou i fa sol

Plou i fa sol… les bruixes es pentinen! El temps és imprevisible, però quan sortim al carrer, sempre desitgem que faci sol.

Amb la proposta “Plou i fa sol”, es vol aconseguir que l’espectador interactuï amb el temps. El pati de Sant Jordi i Sant Domènec s’omple de globus inflats amb heli, lligats d’un fil que gairebé arriba fins a terra. Aquests, formen un núvol modificable pels visitants. Amb aquesta instal·lació i la participació dels espectadors s’aconsegueix que l’espai variï en el temps i que aquesta canviï la “meteorologia”. Moure els globus i fer que surti el sol!

Jordi Pons, Natalia Sanvicente, Julen Arbelaitz, Elisa Miranda, Marina Campomar, Julià Garcia i Marta Cos

ELS AUTORS

“Plou i fa sol” és la proposta presentada per Jordi Pons, Natalia Sanvicente, Julen Arbelaitz, Elisa Miranda, Marina Campomar, Julià Garcia i Marta Cos.

Elisa Miranda és de Logroño i arquitecta per l’ETSAB des del juliol del 2015. Col·labora al despatx AAIMM a Barcelona i quan no fa d’arquitecta dissenya i elabora joies.

Marta Cos és de Barcelona, arquitecta des de novembre del 2015 per l’ETSAB. Interessada per l’eficiència energètica i l’arquitectura sostenible, està cursant un postgrau de Sostenibilitat a l’Escola Sert i col·labora amb l’estudi PMMT.

Natalia Sanvicente, de Barbastro, és arquitecta per l’ETSAB des de febrer del 2016. Durant l’any passat va estar col·laborant amb la Generalitat a l’Àrea d’Infraestructures de l’Institut Català de la Salut. Li interessa l’arquitectura social i la rehabilitació.

Marina Campomar, mallorquina, acaba de llicenciar-se en Arquitectura per l’ETSAB. Va estar un any a Darmstadt, estudiant a la Technische Hochschule Darmstadt-Architektur i col·laborant amb l’estudi Atp Architekten. Li fascina l’antropologia, àrea dins de la qual vol seguir formant-se.

Jordi Pons, procedent d’Almacelles, està realitzant el PFC d’Arquitectura a l’ETSAB. Va estar un any estudiant a la Universität Stuttgart. Ha col·laborat amb l’estudi d’arquitectura La Mangrana.

Julià Garcia és de Palma, arquitecta recentment titulada per l’ETSAB. Va estar un any a Venècia, estudiant a la Università IUAV di Venezia. L’any passat, va estar col·laborant amb l’estudi Espai Arquitectura i ara, a l’estudi SiO2.

Julen Arbelaitz és de Sant Sebastià. Estudiant d’Arquitectura de l’ETSAB, actualment està treballant a l’Àrea Metropolitana de Barcelona duent a terme diferents projectes. Forma part de l’associació d’estudiants ESFA, molt lligada a la bioconstrucció i el vessant més social de l’arquitectura.

Tots ells es van conèixer estudiant arquitectura a l’ETSAB i realitzen projectes plegats.