LA IL·LUSFERA

La Il·lusfera és una entitat conceptual que ens permet explorar la percepció de la il·lusió. Inspirada en l’imaginari col·lectiu del bestiari festiu, és una criatura híbrida majestuosa, nascuda de la combinació d’espècies exòtiques invasores a Catalunya.

Amb la seva presència imponent, ens hipnotitza, ens desafia i ens obre a l’inesperat. Invasora i amb capacitat d’engolir espais, ens convida a qüestionar la realitat i a enfrontar-nos a la il·lusió com a falsa representació. Davant els nostres ulls, aquesta fera amable ens recorda que la realitat pot ser enganyosa i mal·leable com una il·lusió, i que només en qüestionar-la podem descobrir la veritable essència del món que ens envolta.

ELS AUTORS

Del Mercader és un estudi creatiu singular format per persones a qui els agrada explicar històries, construir mons i edificar emocions. Els apassiona forjar relats amb formes i objectes, amb textures i amb colors. Creen experiències tangibles i sensorials, i espais i escenaris que donen consistència física i relat a tot allò que es vol transmetre.

L’equip treballa des de la proximitat i el diàleg i està compromès amb el medi ambient. Fusiona tradició artesanal amb innovació, precisió manufacturera amb noves tecnologies i productes d’última generació amb materials històrics.