ESTIRA-T

Instal·lació desenvolupada a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València

 

Recordes la il·lusió de menjar xiclet per primera vegada? La seva textura s’ablaneix i la consistència es torna suau i flexible. El xiclet es converteix en elàstic, s’expandeix, es deforma i s’adapta.

Aquest pati pertany al nucli antic de Tortosa, on els canvis demogràfics han fet perdre el costum de jugar al carrer. Alumnes de l’EASD València volen recuperar el bullici i els jocs al barri, per això, proposen instal·lar un xiclet rosa gegant.

La intervenció està dissenyada per a provocar il·lusió, sorpresa i curiositat. És una instal·lació en moviment i canvi constant gràcies a l’acció dels visitants.

Entra en aquest paisatge rosa i juga, manipula, estira i estira-T.

Alumnat de l’EASD València

ELS AUTORS

Aquesta intervenció ha estat dissenyada per alumnat de segon i tercer curs de les especialitats d’interiors i producte de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD València). Un cop cursada l’assignatura d’Arquitectura Efímera de segon i amb l’experiència adquirida en el disseny i construcció de diverses instal·lacions a l’Escola, l’alumnat s’ha il·lusionat per resoldre aquesta intervenció.

Autors i autores de la proposta: Alejandro Garrido González, Aaron López Molas, Emilia Mayorca Benarroch, Sofía Milian Hernández, Héctor Montes Nicolás, Stefania Aylen Santiago i Raquel Valladolid Belmar.

Professores tutores: Lara Llop Font, Carmen Martínez Gregori i Laura Pons Aznar.