Vitrall

Els arcs del pati es transformen en vitralls de colors, acollint en el seu interior formes florals d’estil modernista. A mesura que la llum natural del capvespre travessa el mosaic de colors, l’espai es vesteix amb una rica barreja de tonalitats i diferents intensitats cromàtiques, creant la sensació d’estar dins d’un vitrall vibrant.

Pere Socias, Cristina Soler i Núria Oromí.

ELS AUTORS

L’Estudi d’Arquitectura Pere Socias Julbe està format per Pere Socias, Cristina Soler i Núria Oromí.

En Pere, arquitecte per l’ETSAB-UPC, és el fundador i director d’aquest despatx, i professor associat a l’ETSAR- URV, on imparteix classes de les assignatures de Construcció V i Amidaments, Pressupostos i Valoracions. La Cristina és arquitecta per l’ETSAR-URV i la Núria és estudiant d’arquitectura a la mateixa escola.

L’estudi ha participat en diferents projectes d’arquitectura efímera; han realitzat instal·lacions en festivals culturals com el Minipop (Tarragona), el Xalaro (Platja d’Aro) i el Racons de Mar (Port de Tarragona). Han estat participants i guanyadors del DeltaChamber Music Festival en diverses edicions i van obtenir el segon premi al concurs de disseny de l’exposició itinerant de les Mostres d’Arquitectura Catalana del COAC el 2021.

Han dissenyat, també, els llums de Nadal del Port de Tarragona (2021 i 2022) i el Magatzem Reial a l’Ajuntament de la mateixa ciutat (2020 i 2024). A més, han dut a terme el comissariat, projecte i disseny d’Un mar de llum al Tinglado 2 del Port de Tarragona, una experiència sensorial i lumínica amb el mar com a protagonista (2023 i 2024).