La dansa de les flors

La dansa de les flors és un projecte col·laboratiu que consisteix en un jardí de flors mecàniques, controlades electrònicament, que ens ofereix un espectacle de moviment, llum i color al ritme de la música.

El projecte s’ha desenvolupat seguint la filosofia maker. S’han utilitzat, entre altres, plaques Arduino, leds Neopixel, impressió 3D i connexió per tecnologia wifi.

L’obra vol servir d’inspiració a les noves generacions, ja que moltes de les eines i mitjans utilitzats en aquesta instal·lació, les podem trobar a les aules STEAM dels centres educatius.

Lluís Vilarrubies, Idoia Torrent, Dani Rovira, Jordi Molas, Bernat Masó, Anton M. Masó, Antoni Martorano, Lluís Llimargas, Pau Llauger, Ruben Guerrero, Martí Fàbregas, David Colomer, Esteve Camós, Josep Bosch, Joan Boladeras i Jordi Beringues (Tecnoateneu de Vilablareix).

ELS AUTORS

El Tecnoateneu de Vilablareix és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar el coneixement i promoure el desenvolupament tecnològic en la seva comunitat.